Livraison gratuite dès €50 - Echantillons gratuits

AANKOOPBON VAN €10*

SHOP NU

Een olie die het haar mooier maakt, een volume spray, een beschermende vloeistof... Hair Rituel by Sisley ontwikkelt verzorgingsproducten voor mooi haar.

HUILE PRÉCIEUSE CHEVEUX BRILLANCE ET NUTRITION

Huile Précieuse Cheveux voedt het haar, laat het stralen en maakt het zachter. Dankzij een mix van passievrucht-, karité-, katoenzaad- en moringaolie wordt het haar geherstructureerd en worden de haarvezels omhuld met een laagje van licht. Lichte textuur die het haar niet verzwaart. Het haar is gladder en gevoed en ziet er onmiddellijk mooier uit.

SHOP NU

FLUIDE PROTECTEUR

Fluide Protecteur Cheveux vormt een beschermend laagje dat het haar beschermt tegen de schadelijke effecten van de zon, de zee en zwembadwater. De formule bevat bovendien twee filters voor een optimale bescherming tegen uva- en uvb-stralen. De kleur van natuurlijk, gekleurd of gebleekt haar en haar met highlights is beschermd. Naast het beschermende effect maakt dit product het haar ookmooier. De lichte spray parfumeert het haar met een heerlijke citrus- en houtachtige geur op basis van verbena, citroen, perzikbloesem en amber.Na het aanbrengen vormt deze verzorging een beschermend laagje dat het haar beschermt tegen de schadelijke effecten van de zon, de zee en zwembadwater. De kleur van natuurlijk, gekleurd of gebleekt haar en haar met highlights is beschermd. Naast het beschermende effect maakt dit product het haar ook mooier.

SHOP NU

LE SPRAY VOLUME - CORPS & DENSITÉ

Le Spray Volume - Corps & Densité ondersteunt het haar direct vanaf de wortel en verbetert de textuur en dichtheid voor een langdurig liftend effect. Laat het haar heerlijk ruiken. Lichte textuur die het haar niet plakkerig maakt. Bestand tegen vocht. Gebruiken op vochtig haar vóór het föhnen of in model brengen. Op 20 cm van het haar op de bovenkant, op de achterkant en aan iedere zijkantverstuiven om het haar te liften. Ook te gebruiken op droog haar om het bij te werken. Niet uitspoelen.Meteen na het aanbrengen zorgt dit product voor zichtbaar meer volume van de wortel tot aan de punt. Dag na dag wordt het haar sterker en bestendiger.

SHOP NU

H24 staat voor de hedendaagse man volgens Hermès, voor het eerst in geuren uitgetekend. Een opwekkend, sensueel en helder parfum; een gewaagde kruising tussen natuur en technologie.

Een navulbaar object met aerodynamische lijnen.
Een verpakking van 100% gerecycled en recyclebaar papier, versierd met een limoengroene streep die de ruimte zowel begrenst als opent.

Shop nu

De fusie van omhullende salie, prikkelende narcis, verkwikkend rozenhout en een noot van warm, metaalachtig sclareen. Een opwekkend, sensueel en helder parfum.

De flacon van Twilly Eau Ginger is verpakt in een doosje dat bedrukt is met de tekening Astrologie nouvelle in een nieuwe kleurvariant. Om de hals van de flacon is een nieuw zijden lint geknoopt, de bolvormige dop is stralend wit.

Eerst waren ze ondeugend en daarna pittig, nu zijn ze uitgelaten, blakend en sprankelend.
De gezichten klaren op. Er verschijnt een glimlach, de afspiegeling van deze nieuwe Twilly, deze frisheid en stoutmoedigheid die voor zoveel opschudding zorgen.

Shop nu

Deze opwekkende creatie is gebaseerd op drie met elkaar vervlochten grondstoffen: intense, weelderige pioenroos,
sprankelende, gekonfijte gember en soepel, fris cederhout.
Een bloemig, kruidig en houtachtig eau de parfum.

PARFUMERIE PETIT PARIS CADEAUBONNEN

Een digitale cadeaubon

Het ideale geschenk voor online shoppers. Wil je graag het perfecte cadeau geven? Schenk dan de vrijheid om te kiezen. Met de digitale cadeaubon van Parfumerie Petit Paris kies jij een bedrag en laat je de ontvanger zelf ons ruime assortiment huidverzorging, make-up en parfum ontdekken.

Shop nu

Het ideale geschenk

Wil je graag het perfecte cadeau geven? Schenk dan de vrijheid om te kiezen. Met de cadeaubon van Parfumerie Petit Paris kies jij een bedrag en laat je de ontvanger zelf ons ruime assortiment huidverzorging, make-up en parfum ontdekken.

Shop nu

Parfumerie Petit Paris

Nieuwpoortsesteenweg 2

8400, Oostende

059/56 40 41

Lu :09:00-18:30

Ma : 09:00-18:30

Mer : 09:00-18:30

Jeu :09:00-18:30

Ve : 09:00-18:30

Sa :09:00-18:00

Fermé dimanche et jours fériés

Français
Français